Vi har koll på regelverket

För många mindre företag är det mer lönsamt att anlita en extern konsult som ombersörjer företagets ekonomihantering. Skatteverkets lagar och regelverk samt med dess krav på hur redovisningen ska utföras kan ta både kraft och energi från själva kärnverksamheten. Genom att anlita Roma Resurs hjälper vi dig med dina frågeställningar .

Vi hjälper dig med

• Bokslut

Vi upprättar slutliga eller preliminära bokslut, årsbokslut och / eller periodbokslut vid behov. När bokföringen är klar, utav antingen kunden eller med hjälp av oss, hjälper vi er att ta fram ett bokslut som ligger till grund för er fortsatta verksamhet. Boksluten är upprättade enligt gällande lagar och förordningar.
Vi bidrar även med att analysera ett resultat tillsammans med er.

• Deklaration

Om ni tröttnar på att deklarera stup i kvarten  så hjälper vi er att upprätta er företagsdeklaration. Vi hjälper även till  med att upprätta privata deklarationer . Lämna över det på oss så säkerställer vi att korrekta deklarationer lämnas in månadsvis.

• Redovisning

Löpande redovisning är centralt i ekonomiarbetet. Vi utför kontering och löpande bokföring.
Vi tar fram periodrapporter utifrån kundens behov och önskemål.
Vi hjälper till med momsredovisning, kvartalsrapporter och skattedeklarationer.

• Rådgivning

Tillsammans löser vi frågor och funderingar som uppstår i ditt dagliga arbete med att driva ditt företag. Vi kan siffror och kan vägleda er med kostnadseffektiva lösningar.